2011. február 3., csütörtök

Kedves Otthonmaradottak!

Immáron harmadik hete vagyunk a messzi északon, és megállapítottuk: a hal jó, csak az a kérdés, hogy mire? Reméljük mi legalább annyira hiányzunk az otthoniaknak, mint nekünk a csülkös bableves. Így hát beindult az eszünk kereke és a következőt adta ki:
 Képeslapküldésre készülődve felötlött bennünk, hogy nem is olyan lehetetlen egy levelet eljuttatni innen haza, vagy éppen otthonról ide. Aztán felrémlett bennünk, hogy egy borítékba sok hasznos dolgot bele lehet csúsztatni a levél mellé. Tehát:

NYEREMÉNYJÁTÉK

Aki nekünk levelet küld, automatikusan benevez a játékra. A nyertesek azok közül kerülnek ki, akik a legmegörvendeztetőbb dolgokat csúsztatják a borítékba. Vigyázat, a postán lemérik a borítékot, az egyszerű levél egy fél sör ára csupán, de ahogy sokasodnak a pikkszalámi szeletek rohamosan drágul a küldemény. (hogy senkit ne érjen meglepetés: 
http://posta.hu/kepek/upload/2011-01/2011%20tarifatabla%20HU7-jav.pdf )
A nyertesek között nagyonhivatalosközjegyzőhitelesítette sorsolás folyamán értékes ajándékokat sorsolunk ki. Rénszarvaskolbászt, rénszarvascsizmát, rénszarvast, ilyesmit.
Az esélyegyenlőség jegyében több kategóriát hirdetünk meg. Úgymint: élelmiszer, egyéb, illetve nagyobb csomag (vigyázat, ez utóbbit csak a legelszántabbaknak ajánljuk, valamint azoknak akik el tudnak tartani a kiskertben egy rénszarvast :) A verseny során díjazzuk a kreativitást, a humort illetve a praktikumot. A sorsolások hivatalos rendje a "pofára" szabványhoz igazodik, vagyis ha tetszik egy küldemény felírjuk a kéménybe, és megy a kolbász a zacsiba. Ennek megfelelően akárhány levéllel ér (és kívánatos) nevezni.

A küldeményeket várjuk:

5075 Bergen, Norway,
Fantoft Studentboliger
Postboks 1020
"Minket meg lehet vesztegetni" 
jeligére

A verseny állásáról folyamatosan beszámolunk ezen a fórumon.
Záradék: aki halat küld, az a versenyből kizáratik.


Update: ez nem vicc. Na jó, a rénszarvasnyeremény talán, de a többi nem. Tényleg viszünk ajit a nyerteseknek.

5 megjegyzés:

  1. :) És aki rénszarvast küld? :)

    VálaszTörlés
  2. vagy rénszarvassegget... :D:D:D

    VálaszTörlés
  3. :-D
    halászlevet akartam küldeni és harcsapaprikást-túróscsuszával, de akkor nem fogok (mármint küldeni, nem halat, persze azt sem fogok, mert nem vagyok pecás). Szóval most törhetem a fejem tovább...

    VálaszTörlés
  4. hát, igen, ez is a lényeg, hogy ti is ötleteljetek, ne csak mi...

    VálaszTörlés